Korektor za obnovo kože

Ne zapravljajte denarja za poceni korektorje za obnovo kože

Na trgu imamo veliko poplavo korektorjev, takih in drugačnih. Res je da včasih potrebujemo korektor, da si prekrijemo samo kakšno malenkost in je to to. V tem primeru je čisto vseeno kakšen korektor za obnovo kože kupite in ni vam potrebno posegati po zelo dragih, vendar je bolj pomembno, da izberete pravilno barvo za prekriti malenkost, kot je recimo mozolj. Če pa boste korektor uporabljale skoraj več dni v tednu in si boste, kar velik del obraza mazale z njim, pa le pazite, kaj kupujete.

Resnično preučite svoj tip kože in kupite primeren korektor za obnovo kože točno za vašo kožo. Naj vam ne bo žal denarja, kajti učinek bo pozitiven v nasprotnem primeru pa se lahko vaša koža bistveno poslabša.

Sem že doživela, da sem si kupila slab korektor in imela obdobje rdečice na obrazu, ki sem jo hotela prekriti z korektorjem. Nisem si kupila dragega korektorja, niti si nisem kupila korektor za obnovo kože in še danes mi je žal. Ko sem se zjutraj namazala z tem korektorjem sem izgledala lepo, ampak problem je bil v službi. Koža me je začela srbeti imela sem grozen občutek, kot da mi nekaj leze po licih in seveda sem se vsake toliko malo popraskala. Domov sem prihajala rdeča in brez korektorja seveda. Za nekaj časa sem korektorje opustila. Dokler mi kozmetičarka ni priporočala kvalitetni korektor za obnovo kože točno za moj tip kože. Če verjamete ali ne sem bila še vedno skeptična in prosila za mali tester, saj sedaj ta korektor ni bil poceni. Ko sem ga doma lahko probala, sem bila navdušena. Čutila sem da moja koža diha in počiva, to je to. Ta korektor za obnovo kože je sedaj doma pri meni že več let in nebi ga zamenjala za nič na svetu. Moja koža na obrazu pa blesti od počutja in tudi rdečica se je umirila.