Peugeot

Peugeot in neprijetna izkušnja

Moram priznati, da ne vem veliko o avtomobilih in da sem se že premišljevala, kaj bi naredila v primeru, da se mi avto pokvari ali da se mi predre guma. Tega me je pravzaprav strah in en dan sem doživela neprijetno izkušnjo, ko me je Peugeot pustil na cesti. 

Nisem bila daleč od doma, ravno sem zavila na glavno cesto in po 100 metrih se mi je Peugeot ustavil. Postala sem panična, kaj točno se dogaja, kako je to možno, da ne morem nikamor. K sreči mi avto ni ugasnil in ko sem videla, da sem na klancu, sem prižgala 4 luči in se počasi spustila nazaj navzdol do naše stranske ceste. Ko sem z avtom zavila na stransko cesto, sem se oddahnila, da nisem več ovirala drugih avtomobilov. Kako je to mogoče, sem takrat premišljevala, da ne morem speljati in da je Peugeot še vedno prižgan. Ko sem še enkrat skušala speljati, ker sem še vedno bila na stranski cesti in sem se bala, da bo prišel kakšen avto, sem videla, da Peugeot dela normalno. 

Hitro sem se obrnila in peljala avto domov. Poklicala sem moža in mu povedala, kaj točno se mi je zgodilo. Tudi ni vedel, kaj to pomeni in mi rekel, ali imam mogoče čisto prazen tank za bencin. Ko sem pomislila ali mi je gorela lučka, sem se spomnila, da je res. Tako mi je rekel, da je lahko prišla kakšna smet v bencin in je tako Peugeot nehal delati. 

Pa ne more biti tako, sem se spraševala? 

Ker sem tako bila doma in bi morala v mesto, si seveda nisem upala, da me Peugeot ne pusti na cedilu. Raje sem ostala doma in počakala na možev avto. Kajti to je bil res grozen občutek, ko obstojiš na cesti, kajti še dobro se zavedaš, kaj vse to prinese za seboj. Morala bi poklicati vlečno službo in lahko rečem, da sem imela res srečo.