Uncategorized

Nespresso kavni aparat nama krajša skupni čas

Moja mama nikoli ni bila klasična mama, vedno je naredila ogromno stvari in nikoli ni jamrala, da ne zmore. Rada pa se je usedla in si vzela čas za kavo pri meni, ker sem imela Nespresso kavni aparat in ta kava ji je bila zelo všeč. Prav vedno, ko je prišla skozi vrata, je že govorila, naj  pripravim njeno kavo, to je bil najin ritual in uživala sem v tem. 

Včasih sva se znali pogovarjati o kavi kar nekaj časa, skupaj sva pregledali katalog kapsul in ko sem jih jaz nabavila kapsule za Nespresso kavni aparat, sem jo poklicala, da sva novi okus kave probale skupaj. 

Kajti rizično je pripraviti nov okus kave iz Nespresso aparata, ker ne veš, če ti bo ravno všeč. Tako sva s tem, da sva skupaj probale prihranile eno kapsulo, ker sva eno kavo okušale skupaj. Cenila sem ta čas z mamo in se mi zdi, da so to dogodki, ki se jih zapomniš za vedno, posebej, če se vse odvija spontano, polno smeha in sproščeno. Vedno sva se znale zabavati in smejati skupaj, nisva bile te vrste mama in hči, ki sva opravljale in iskale napake, tudi ona nikoli ni grajala mojih otrok in moža, tudi stanovanje jo ni zanimalo v kakšnem stanju je, prej je šla do Nespresso aparata in začela uživati v svoji kavici.

Takšne mame so redke in srečna sem, da jo imam, sama sem družinski človek in družinske vezi mi pomenijo ogromno, če bi se skregala z starši, bi me to uničilo, zato tale ideja Nespresso aparat in okušanje novih kapsul sploh ni slaba, prišla je čisto spontano, danes pa naju združuje in hvaležna sem za to. Edino jaz imam Nespresso aparat v družini in tako marsikdo pride in si želi mojo kavo probati, tako da turška kava je v moji hiši že zgodovina.